Klaar voor en klaar mee

Ja, we zijn er klaar voor en klaar mee.

We willen allemaal weer lekker in beweging komen. Afgelopen maanden hebben we nog met veel leden van de Boutique Gym mogen doorsporten. Online of met een koppel personal training, gelukkig konden we nog iets voor onze leden betekenen.

We merken ook dat onze leden weer zin hebben om iets te gaan doen. Het weer wordt zachter en we komen nu graag weer buiten.

De ervaring die leden met ons delen is heel speciaal en uniek. Ze zijn dankbaar voor de mogelijkheden die er wel nog zijn. Online bieden we veel opties aan, van full body training tot het ontspannen in een core en stretch les. Er is genoeg keuze!
De online workshops zijn ook heel populair. De onderwerpen die aan bod komen zijn workshops over rugklachten of samen gezellig een gezonde taart bakken. We doen er alles aan om iedereen gemotiveerd te houden. We zijn daar heel erg trots op!

Voor komende periode hebben we nog een aantal leuke dingen op de planning staan. Workshop hardlooptechnieken en workshop techniektraining. Leer meer over hoe je lichaam werkt en voorkom op deze manier vervelende blessures.

Wij vinden het ook leuk om samen met onze leden te bekijken waar er nog behoefte aan is. Wat wil je nog meer leren en wat zou je nog leuk vinden om online te organiseren? Of denk jij dat je iets kunt toevoegen aan onze leden en bied jij een online workshop aan? Alles is mogelijk.

Samen gaan we ervoor zorgen dat we het nog even volhouden en dat we zodra we weer open kunnen weer maximaal kunnen genieten van onze fysieke lessen. Want wat missen we dat allemaal toch!

Kijk ook eens vaker op onze social media kanalen. Daar delen we vaker leuke blogs of lekkere recepten. Volg ons zodat je nooit iets hoeft te missen!

Neem jij contact met ons op als je een leuk idee hebt?

Gerda@eetbeweegontspan.nl