Start to run

Start to run!

Start to run met de juiste technieken, laat je begeleiden door Rick, trainer van Eet Beweeg Ontspan.

Een van de bouwstenen van niet alleen een goede weerstand maar ook een gezond en lang leven is om voldoende te bewegen. Een van de manieren waarop je dit makkelijk en snel kunt oppakken is door te gaan hardlopen. Het kost in principe niets, je kunt het altijd en overal doen en je kunt de duur en intensiteit altijd aanpassen aan jouw behoefte op dat moment.

Maar toch is hardlopen een sport die blessuregevoelig kan zijn, en is het soms lastig om te bedenken hoe je gaat beginnen. Daarom organiseren wij op 27 februari 13:00 een hardloop workshop! Hierin zullen wij jullie een aantal basistips geven voor een goede looptechniek en daarnaast ook een aantal duidelijke en praktische handvaten bieden om zelf op korte termijn zelf aan de slag te gaan.

Trainer Rick heeft veel ervaring vanuit zijn eigen sportachtergrond. Zelf heeft hij jarenlang aan hardlopen gedaan en hij weet als geen ander dat technieken enorm belangrijk zijn om vervelende sportblessures te voorkomen. Het zijn koude dagen, kleding heeft een grote invloed op je hardloopprestaties. Tijdens onze workshop kun je ook vragen stellen. Schrijf er dus zo veel mogelijk op zodat je niets vergeet te vragen!

De workshop zal ongeveer anderhalf uur duren en vindt geheel online plaats. Voor leden van Eet Beweeg Ontspan en Boutique Gym zijn er geen kosten aan deze workshop verbonden. Nog geen lid bij Eet Beweeg Ontspan? Geen zorgen, je kunt online vredits kopen en de workshop alsnog meedoen. Er zijn slechts beperkte plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

De tijd die je vrij maakt om je te verdiepen op de looptechnieken gaan je veel meerwaarde geven in de toekomst!

Voor meer informatie of inschrijven, mail dan naar gerda@eetbeweegontspan.nl