Sportschool Valkenburg

Ben je op zoek naar een geweldige gym in de buurt van Valkenburg waar je exclusieve groep lessen krijgt zoals bokstraining, Booty, Hitbox, Core & Stretch, Fullbody, Yoga, Calisthenics en nog veel meer? Dan is Boutique Gym de perfecte sportschool voor jou! Zijn groepslessen niks voor jou, dan hebben we ook nog een enorm aanbod aan personal trainers die 24/7 voor jou klaarstaan.

Locatie

Als je in Valkenburg woont, dan is Boutique Gym erg makkelijk te bereiken. Onze sportschool ligt aan de Athoslaan 50 in Maastricht. Deze locatie ligt dicht bij de snelweg en is daardoor makkelijk te bereiken als je niet in Maastricht woont, maar toch wilt sporten in onze mooie sportschool. Boutique Gym is geopend van maandag tot en met zondag op de tijden dat ook lessen worden gegeven. Bekijk het lesrooster op de site voor de actuele openingstijden.

Binnen onze sportschool nabij Valkenburg vind je ook luxe kleedkamers met handdoeken, haardrogers, douchegel, shampoo en deodorant waar je heerlijk kunt douchen na het sporten. Heb je na het sporten honger gekregen? Dan kun je terecht in onze healthy bar waar je flesjes water, koffie, thee, proteïnerepen en nog veel meer voedingsmiddelen kunt kopen.

Gym dicht bij Valkenburg met gediplomeerde trainers

Bij Boutique Gym hebben we deskundige trainers die al jarenlang ervaring hebben in de sportwereld. Ze hebben passie voor het vak en inspireren je om jouw doelen te behalen en je grenzen op te zoeken. Onze trainers hebben ervaring met sport en voeding, dus ze kunnen jou helpen op alle gebieden om ervoor te zorgen dat jij binnen no-time in shape bent. Wij durven te zeggen dat we de beste trainers in onze sportschool hebben van Valkenburg en omstreken.

Personal trainers

Heb je het liefste persoonlijke aandacht om je doelen te bereiken? Dan is een personal trainer perfect voor jou. Of je nu wilt afvallen, in spiermassa wilt aankomen of wilt gaan revalideren van een blessure, dan kan dit allemaal. Onze personal trainers zullen speciaal naar jouw wensen en behoeften een plan opstellen, waardoor jij je doelen het beste en snelste kunt behalen. Je kunt een gratis kennismaking bij ons boeken om te kijken of de personal trainer wel bij je past. Jouw personal trainer is iemand die goed kan inschatten wat voor jou werkt of niet, iemand die naar je luistert en je begrijpt. Als je kiest voor één van onze personal trainers dan sport je alleen, in koppels of in kleine groepen van maximaal 4 personen.