Personal trainer Maastricht

Ben jij op zoek naar een professionele personal trainer in de regio Maastricht om jou te helpen bij het behalen van jouw doelen? Zoek dan niet verder! De personal trainers van Boutique Gym in Maastricht staan klaar om je te begeleiden op jouw reis en om je te helpen het beste uit jezelf te halen. Wil je de beste personal training in Maastricht? Ben je aan het revalideren van een blessure, wil je aankomen in spiermassa, afvallen of gewoon het sporten weer oppakken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je traint met één van onze personal trainers dan stellen we samen doelen op die je helpen om je ambities te behalen. Onder begeleiding van onze personal trainer train je alleen, als duo of in een klein groepje van maximaal 4 personen.

personal training

Wat kun je verwachten van onze personal trainers?

De trainers van Boutique Gym zijn geselecteerd op basis van passie, inspiratie en natuurlijk deskundigheid. Het maakt niks uit wat voor doel je voor ogen hebt. Zij zorgen ervoor dat jij je grenzen bereikt. We zijn ervan overtuigd dat we de beste personal trainers in Maastricht hebben.

Allereerst zal jouw personal trainer een uitgebreide intake met je doen om jouw doelen, wensen en fitnessniveau te bespreken. Op basis hiervan zal er een persoonlijk trainingsprogramma voor je worden opgesteld, waarbij rekening wordt gehouden met jouw persoonlijke omstandigheden, niveau en doelen.

Tijdens de trainingen zal de focus liggen op het behalen van jouw persoonlijke doelen. Onze personal trainers in Maastricht zullen je motiveren en stimuleren om het beste uit jezelf te halen, terwijl zij er tegelijk voor zorgen dat je op een veilige en verantwoorde manier traint. Afhankelijk van het traject geven onze personal trainers ook advies met betrekking tot voeding, zodat je buiten de gym ook zorgt dat je optimaal profiteert van al dat harde werk. Je krijgt een vaste hoofdtrainer die je het hele traject kan begeleiden.