In samenwerking met een aantal van onze geselecteerde partners mogen wij de eerste vijftig aanmeldingen voor een jaarabonnement een goodiebag aanbieden met een aantal leuke verrassingen. Met deze partners werken wij al geruime tijd op verschillende manieren samen, en wij zijn dan ook enorm trots dat wij juist nu opnieuw met ze mogen samenwerken. 

De eerste partner die wij graag in het zonnetje willen zetten is Luxe Tuin Inrichting en Buro van Rooijen. Deze samenwerking van twee bedrijven in Maastricht is niet alleen dé partner in de euregio voor professioneel tuinontwerp en projectmanagement, maar biedt daarnaast ook een breed assortiment van hoogwaardige producten om van jouw tuin een plek te maken waar jij je op vakantie in het zuiden van Europa waant. En om dat laatste helemaal compleet te maken, is Buro van Rooijen trotse dealer van Starline zwembaden. Met de visie van een tuinarchitect, de ervaring van een deskundige aannemer, de nauwkeurigheid van een vakbekwaam hovenier en de passie van een zwembadbouwer realiseren deze twee bedrijven samen al ruim 10 jaar prachtige projecten.

Luxe Tuin Inrichting en Buro van Rooijen zijn twee van onze geselecteerde partners die bijdrage hebben geleverd aan de goodiebag die wij aanbieden aan de eerste vijftig aanmeldingen voor een jaar abonnement. Benieuwd geworden naar deze bedrijven? Bekijk dan hier hun websites!