GROEPSLESSEN | BEWEEG

Lekker actief bezig zijn! Onderstaande lessen focussen op zowel conditie als kracht. Of je nu beginner of gevorderd bent, iedereen kan bij ons terecht. Lees hieronder specifiek wat elke les te bieden heeft.

Bij ons kun je ook sporten als je 55 jaar bent of ouder, wij bieden speciale lessen die gericht zijn op gezond ouder worden.

Heb je al een tijdje niet meer gesport, ook dan bieden wij de perfecte lessen om weer fitter te worden. Je kunt ons ook mailen om advies te vragen als je niet weet waar je moet starten:

[email protected]

Ben je op zoek naar Yoga, Pilates, Body & Mind en/of trainingen voor je core? Bekijk onze ‘Ontspan‘ lessen.

HITBOX

Deze exclusieve High-Intensity training is door onszelf ontwikkeld en nergens anders te volgen! Door de muziek en de verlichting vliegt de tijd zo voorbij! Oefeningen op de loopband, boksen, krachttraining en oefeningen met eigen lichaamsgewicht worden met elkaar afgewisseld. Je hele lichaam komt aan bod tijdens deze training en elke les is anders zodat je steeds weer een nieuwe trainingsprikkel krijgt. Je wordt dus super snel fit van deze les! Begin je net met sporten? Ook dan kun je gewoon meedoen! Onze trainers geven altijd opties en houden je techniek goed in de gaten!

FULL BODY

De naam zegt het al; tijdens deze training ligt de focus op het trainen van het hele lichaam dus alle spiergroepen komen aan bod! Er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen, zoals een barbell, dumbbells, en meer.. waardoor zowel je spierkracht als -uithoudingsvermogen wordt vergroot. Het voordeel van deze geweldige training is, is dat je elke les getriggerd wordt door nieuwe oefeningen. Je lichaam krijgt hierdoor steeds een nieuwe trainingsprikkel, waardoor je steeds resultaat blijft boeken.. hoe vaak je ook komt!

GEZOND OUDER WORDEN (GOW 55+ )

Regelmatig bewegen is een belangrijk onderdeel van gezond ouder worden en een vitaal lichaam behouden. Deze les is speciaal gericht op iedereen van 55+. Oefeningen om je mobiliteit, flexibiliteit en balans te verbeteren komen aan bod. Persoonlijke begeleiding staat tijdens deze training dan ook centraal. Heb je klachten? Geen probleem, onze trainer staat klaar om je optimaal begeleiden!

STRENGTH

Wil je zwaarder trainen, sterker worden en je spiermassa vergroten? Dan is Strength iets voor jou!

Deze les staat in het teken van krachttraining. Zwaardere gewichten, minder herhalingen en goede technieken staan centraal. De focus is om je spieren te triggeren waardoor je niet alleen sterker wordt maar ook meer spiermassa opbouwt! Geschikt voor zowel mannen als vrouwen!

BOOTY

Altijd al mooie ronde billen en sterke slanke benen willen hebben? Doe dan mee met Booty!

Tijdens deze training maken we gebruik van verschillende materialen, zoals dumbbells, barbells, elastieken en meer, om de billen en benen zo goed mogelijk te prikkelen. Zo bereiken we namelijk de mooiste resultaten! Wil je meedoen? Boek dan snel een Booty-les!

ZAKTRAINING

Kickboksen! Altijd al een keertje willen boksen? Of heb je vaker gebokst en wil je je techniek verbeteren? Dan is deze training iets voor jou!

Deze training staat in het teken van boksen tegen een bokszak. Er wordt niet alleen gewerkt aan kracht en conditie, maar je traint ook je coördinatie en uithoudingsvermogen door het uitvoeren van verschillende stoot- en traptechnieken. Deze uitdagende training zorgt voor een versnelde stofwisseling en dus ook een hogere vetverbranding. Tijdens deze training zul je niet alleen je technieken verbeteren, maar je zelfvertrouwen zal ook een boost krijgen!

Zaktraining is toegankelijk voor iedereen, ook als je nog geen ervaring met kickboksen hebt.

AMERICAN BOXING

Super snel fit worden, je zelfverzekerder voelen en op een leuke en uitdagende manier aan je conditie werken? Kom dan naar American Boxing!

American Boxing wordt niet alleen als vechtsport gezien, maar ook als een vorm van art. Choreografie komt sterk aan bod dus veel combinaties van bewegingen achter elkaar.

Onze trainer, Fernando Groenhart, heeft 10 jaar in de US gewoond en met de beste trainers mogen trainen. Deze kennis en ervaring wilt hij ook graag overbrengen!

Ook als je geen ervaring hebt met boksen is deze les toegankelijk. Onze trainer staat klaar om iedereen optimaal te begeleiden!

CALISTHENICS

Het woord calisthenics komt van het Griekse woord Kallos, wat schoonheid en kracht betekent. Het is de bedoeling dat je je eigen lichaamsgewicht gebruikt om een betere fysiek te ontwikkelen. Je lichaam uitdagen op een verantwoorde manier onder begeleiding van een top trainer maken deze les zo uniek! Kom en speel met ons mee.

BG-WOD

Deze training laat je gegarandeerd zweten!

Tijdens deze workout werk je zowel aan je spierkracht als uithoudingsvermogen. Aan het begin van deze training wordt er aandacht besteed aan mobiliteit, zodat je op de juiste manier bepaalde bewegingen aanleert.

Elke training is anders; er kan zowel op tijd worden gewerkt als op herhalingen. Verschillende trainingsvormen komen aan bod; denk aan Every Minute On The Minute (EMOM), As Many Rounds As Possible (AMRAP) of TABATA, waarbij je afwisselt tussen korte periodes van maximale inspanning en rust. De trainer loopt tijdens deze les veel rond, zodat jij optimaal presteert door middel van de juiste techniek en begeleiding!

B-KICK

Kickboksen op muziek! Wil je je negatieve energie en/of stress kwijt, of gewoon lekker een uurtje knallen?

Tijdens B-Kick maak je gebruik van een staande bokszak. Verschillende trap- en stoottechnieken worden gecombineerd met oefeningen op eigen lichaamsgewicht. Deze les is zeer geschikt als je je conditie wil verbeteren en fit wilt worden. De muziek en het ritme zorgen ervoor dat je maximaal wilt gaan! De B-Kick lessen zijn erg populair, dus probeer deze les snel! Iedereen kan op zijn eigen tempo en niveau meedoen.

POLE FITNESS

Pole Fitness is een mix van dans, fitness en gymnastiek! Wil jij werken aan een leniger en sterker lichaam? Doe dan zeker met deze les mee! Paaldansen is geschikt voor iedereen, ongeacht of je beginner bent en welke lichaamsvorm je hebt. Uiteraard wordt er gestart met toegankelijke oefeningen die ervoor zorgen dat je plezier krijgt in het paaldansen. Geleidelijk aan zul je meer kracht en vertrouwen opbouwen en uitdagendere moves kunnen! Na een uur training heb je letterlijk elke spier in je lichaam gebruikt.

OPEN GYM

Open Gym! Tijdens de Open Gym uren kun je zelf lekker trainen. Je mag gebruik maken van alle materialen (dumbbells, barbells, kettle bells, mini bands en meer). Ook hebben we een squatrack, skierg, cable machine en andere apparatuur!

Weet je niet goed waar te beginnen? Laat dan GRATIS een persoonlijk trainingsschema opstellen door ons.

BOOTCAMP INDOOR

Bootcamp, altijd iets anders, altijd met veel plezier en veel nieuwe uitdagingen. Onze personal trainers vinden het leuk om jou fitter te maken. Laat je verrassen door hun creatieve aanpak en maak elke training nieuwe stappen richting een fit lichaam. Je werkt in een groep van maximaal 20 deelnemers. Je wisselt kracht en cardio in een gecontroleerd tempo af. Er wordt goed op je technieken gelet en er is ruimte om oefeningen aan te passen wanneer iets niet lukt ivm een blessure.

BOOTCAMP OUTDOOR

Bootcamp, altijd iets anders, altijd met veel plezier en veel nieuwe uitdagingen. Onze personal trainers vinden het leuk om jou fitter te maken. Laat je verrassen door hun creatieve aanpak en maak elke training nieuwe stappen richting een fit lichaam. Je werkt in een groep van maximaal 20 deelnemers. Je wisselt kracht en cardio in een gecontroleerd tempo af. Er wordt goed op je technieken gelet en er is ruimte om oefeningen aan te passen wanneer iets niet lukt ivm een blessure. Deze lessen worden buiten gegeven onder begeleiding van onze personal trainers

FAT BURN CHALLENGE

Om de drie maanden starten we een groep van 14 deelnemers op. Deze groep gaan samen de uitdaging aan zo veel mogelijk kilo’s te verliezen binnen 12 weken. Elke maand krijg je een nieuwe challenge en elke week krijg je een nieuwe week uitdaging. Je doet dit samen met je hele team en daarmee hopen we je verschillende vormen van uitdagingen te laten proeven. Je komt je zelf tegen, je leert jezelf kennen maar vooral je leert genieten van het hele proces samen met je team ga jij voor de eerste plek!

KICKBOKSEN

Onder begeleiding van een top coach ga je werken aan je algemene fitheid. Kickboksen met en tegen elkaar. Je leert meer zelfvertrouwen te krijgen, je wordt er super fit en energiek van. Leer verschillende vormen van trap en stoot technieken. Onze trainer heeft 40 jaar ervaring en leert jou de fijne kneepjes van deze geweldige sport!

KIDS BOXING

Kickboksen voor kinderen tussen de 8 en 16 jaar. Wil jij meedoen met de HITBOX en tegelijkertijd je kids aan het sporten zetten, dan kan dat op woensdag om 17:00

Kinderen moeten een eigen mail adres hebben om een kaart aan te maken en zich aan te melden via het systeem. Voor vragen neem contact met ons op

KIDS MINI CLUB

Op zondag om 10:00 bieden we de kans voor ouders met jongen kinderen tussen de 4-8 jaar om te komen sporten in onze unieke HITBOX terwijl de kinderen vermaakt worden in onze kidsclub. Elke ouder mag 2 kinderen meenemen voor 1 credit. Meld je als ouder aan in het rooster zodat we weten wie aanwezig is.

Heb je vragen over de groepslessen? Stuur een mailtje naar [email protected]