Kim vertelt…

“In de zomer van 2021 ben ik bij Boutique Gym terecht gekomen. Ik was de zwangerschaps- en coronakilo’s meer dan zat en baalde van mezelf. Door de super begeleiding viel ik, tot mijn eigen verbazing in vier maanden tijd, meer dan 10 kilo af.

De lessen zijn uitdagend en afwisselend, de trainers coachend en motiverend, de benadering persoonlijk. Ik voel mij erg op mijn gemak bij Boutique Gym en ben er 3 tot 4x per week te vinden.

BG heeft mij het afgelopen jaar gebracht dat ik me fitter, sterker en energieker ben gaan voelen. Ik baal er zelfs van als ik door omstandigheden een weekje minder kan sporten, dat had ik van te voren nooit gedacht. Ik sportief? Kennelijk wel!

— Kim

Wil jij ook graag een les proberen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en boek snel een proefles!