WELKE LESSEN PASSEN BIJ JOU

Ben jij beginnende sporter en wil je graag een betere conditie en meer kracht dan zijn deze lessen het meest geschikt voor jou. In al onze lessen wordt er aandacht besteedt aan je technieken.

Ben je gevorderd en wil je nog meer werken aan een strak en fit lichaam dan klik verder om jou ultieme les te volgen. Er is genoeg aanbod voor iedereen. Alle lessen worden aangepast aan jou niveau je wordt er hoe dan ook fitter van!

Ben jij een beginnende sporter en wil je rustig opstarten? Dan zijn deze lessen geschikt voor jou. Je werkt aan je mobiliteit, flexibiliteit en je versterkt je core spieren.

Ben jij een gevorderde sporter en zoek je iets meer balans tussen intensief en ontspannen dan zijn deze lessen een mooie aanvulling! Of ben je al bekend met yoga of een van de andere lessen, geniet dan van het mooie aanbod!

Voor meer informatie over ons lesaanbod of wat het beste bij jou past, neem gerust contact met ons op wij adviseren je graag of plannen een afspraak met je in: [email protected]

Klik op de button voor meer info over onze prijzen. Wist je dat je met 1 losse les een training kan uitproberen? Als je meteen lid wordt dan krijg je het bedrag meteen terug!