UITLEG GROEPSLESSEN

BOUTIQUE GYM biedt verschillende unieke groepslessen aan. Voor iedereen is er een geschikte les om fitter en sterker te worden. Onze lessen worden verzorgd door deskundige gediplomeerde trainers. Onze trainers hebben jarenlang ervaring en weten precies wat elk lichaam nodig heeft. Onze passie is mensen gezond en fit maken! 

Wij staan voor kwaliteit! Dat betekent dat wij alleen lessen aanbieden waarbij onze instructeurs je technisch goed kunnen begeleiden. Soms is het even nodig om net dat extra zetje te krijgen en onze instructeurs kunnen je daarbij perfect helpen!

Wij hebben al onze trainingsprogramma’s zelf ontwikkeld en worden voortdurend door onze trainers doorontwikkeld, zodat onze trainingen echt uniek zijn en dat ook blijven. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit waarvoor wij staan garanderen en zorgen we er door variërende en dynamische groepslessen voor dat jij je niet gaat vervelen. Mocht je toch even wat minder motivatie hebben, dan kun je altijd op onze aanwezige trainers rekenen om jou te motiveren.

Onze twee zalen bieden verschillende groepslessen: 

HITBOX lessen geven het gevoel dat je in een discotheek sport. Muziek en licht maken deze training een unieke beleving!

GYMZAAL lessen brengen je weer terug naar het oude en vertrouwde gevoel van je vroegere gymlessen. Muziek op de achtergrond en de zaal geeft een warm en comfortabel gevoel!

Bepaal zelf welke les het beste bij je past. Hieronder geven wij de intensiteit van de training aan.

HITBOX (HITBOX)

High Intensity Training! Wil je super snel fit worden? Meld je dan snel aan!
Een combinatie van kracht- en cardio oefeningen op hoge intensiteit. Tijdens deze HIT-training ga je sprinten, boksen en met dumbbells en je eigen lichaamsgewicht aan de slag. Deze uitdagende training zorgt
er niet alleen voor dat je je grenzen opzoekt, maar ook dat je een versnelde stofwisseling en dus een hogere vetverbranding hebt. Zelfs uren na je training nog! Snel afvallen gaat zeker lukken met deze les!

Hoge intensiteit

ZAK TRAINING (GYMZAAL)

Kickboksen! Tijdens deze workout ga je boksen tegen een bokszak. Er wordt niet alleen gewerkt aan kracht en conditie, maar je traint ook je coördinatie en uithoudingsvermogen door het uitvoeren van verschillende stoot- en traptechnieken. Deze uitdagende training zorgt voor een versnelde stofwisseling en dus ook een hogere vetverbranding. Je leert in deze les je techniek te verbeteren en zult meer zelfvertrouwen krijgen! Deze les is toegankelijk voor iedereen!

Hoge intensiteit

Attack (GYMZAAL)

Attack is een intense workout met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden. We combineren atletische bewegingen met spieroefeningen, zodat je je hele lichaam traint.

De instructeur leidt je door de workout en motiveert je als je dat nodig hebt. Attack zoekt  je grenzen op waardoor je snel resultaat boekt. Wedden dat je verslaafd raakt.

Hoge intensiteit

BKICK (GYMZAAL)

Kickboksen op muziek! Bkick is een combinatie van trap en stoottechnieken op een staande bokszak. Deze les is zeer geschikt als je je conditie wil verbeteren. De muziek en het ritme zorgen ervoor dat je maximaal kunt gaan! De BKICK lessen zijn erg populair!

Hoge intensiteit

Woman shape (GYMZAAL)

Krachttraining speciaal voor vrouwen. Deze effectieve training voor alleen vrouwen is gericht op het verbeteren van de vrouwelijke vormen. We richten ons op spieren die voor vrouwen enorm belangrijk zijn, denk bijvoorbeeld aan de bil- en buikspieren. Daarnaast richten we ons op een training waarbij je na de training nog uren in je vetverbranding blijft. Wil jij nu echt eens een sixpack, kom dan mee doen met de enige echte ladies workout!

Lage intensiteit

Men strength (GYMZAAL)

Mannen trainen graag op brute kracht! In de ‘men only’ training zullen we daar veel focus op leggen. We trainen het hele lichaam, en zorgen ervoor dat jij met de juiste techniek je spierkracht gaat verbeteren. Hierdoor krijg je dus niet alleen meer kracht, je zult er ook veel gespierder gaan uitzien! Wil jij nu echt eens bereiken waar je normaal alleen maar van durft te dromen, probeer dan deze ‘men only’ les!

Lage intensiteit

Zumba (GYMZAAL)

You don’t have to love exercise to love Zumba! Onze hippe Zumba is een fantastische workout die iedereen uitnodigt waanzinnig uit zijn dak te gaan en je workout te beleven als een groot feest! Sporten was nog nooit zo leuk! Doordat je continu aan het dansen bent heb je niet door dat je sport.

Gemiddelde intensiteit

Core en Stretch (GYMZAAL)

Een platte buik krijg je door een sterke core en de juiste voeding. In deze les leggen we de focus op het ontwikkelen van een ijzersterke core! Je hebt niet alleen het voordeel dat je buik platter wordt, maar ook dat je je lichaam op alle sportgebieden goed kunt inzetten. Wil je bijvoorbeeld sneller kunnen rennen, beter presteren bij krachttraining of efficiënter zwemmen? Dan kan een sterke core daarbij helpen! Wij voegen hieraan de beste stretchoefeningen toe, zodat je lichaam in balans is en dat jij sterk en soepel wordt.

Lage intensiteit

Booty (GYMZAAL)

Mooie ronde billen en sterke slanke benen, vrouwen willen niet anders! In de booty-les maken we gebruik van verschillende materialen om de billen en benen zo goed mogelijk te prikkelen. zo bereiken we de mooiste resultaten! Wil je meedoen? Boek dan een booty-les.

Gemiddelde intensiteit

Strength (GYMZAAL)

Strength is een les voor mannen en vrouwen. We richten ons op het sterker maken van je lichaam. Elke les is vernieuwend waardoor je steeds weer een nieuwe trainingsprikkel krijgt. We richten ons op de perfecte technieken! We maken gebruik van barbells-dumbells-kettlebels en TRX banden.

Gemiddelde intensiteit