Fight Cancer

Sporten met Boutique Gym om geld op te halen voor Students Fight Cancer.

Wat een mooi gebaar om voor de organisatie Sante mee te mogen werken aan het inzamelen van geld voor het goede doel Students Fight Cancer. Boutique Gym gaat een fantastische workout verzorgen in de welbekende HITBOX!

Met sfeer, muziek en een professionele trainer zorgen wij voor een unieke thuis workout. We laten je zweten en afzien maar vooral enorm genieten van onze training.

Samen met een grote groep deelnemers zorgen wij ervoor dat we voor iedereen een gepaste training kunnen verzorgen. Ben je dus een beginnende sporter, dan kun je onze les goed volgen. We werken met optie’s en geven techniek tips! ben je gevorderd hebben we ook verschillende leuke optie’s om jou uit te dagen. Je hebt geen fitness materialen nodig. Maar heb jij wel spullen thuis om mee te sporten zullen we aangeven wanneer je ze het beste kunt gebruiken.

We hebben allemaal wel iemand in de familie die weleens te maken heeft gehad met kanker. We weten ook allemaal dat het nodig is om onderzoek te doen, zodat de behandelingen steeds beter en beter worden. Wij als sportschool zetten ons graag in voor de gezondheid van de mens! Daarom dragen wij graag ons steentje bij.

Op de Instagram pagina van MSV Sante kun je in de bio de link vinden om jezelf aan te melden. De kosten om mee te sporten zijn €3,-, hartstikke leuk dus om dit samen met een vriend of vriendin te doen.

We zien je dus heel graag komen in onze online HITBOX-training!

Team EBO

Fight Cancer