Sportscholen zijn tegenwoordig in grote getalen te vinden. Waarschijnlijk is de dichtstbijzijnde fitness maximaal 5 minuten bij jou vandaan en heb je dan ook nog keus uit 3 verschillende ketens. Hoe kies je dan een sportschool uit? Lastig hoeft het niet te zijn: ga voor een unieke plek waar sporten wordt omgetoverd tot een luxe ervaring waar je jezelf echt kan uitdagen – Boutique Gym Maastricht.

 

Wat de Boutique gym zo uniek maakt; Wij doen niet aan zelf een beetje aanpappen met gewichten en/of apparaten die verspreid staan door de hele gym, nee. In plaats daarvan biedt de Boutique gym een unieke groepsles-only ervaring. En de keuze in deze groepslessen is enorm! Houd je van je stress eruit slaan? Dan zijn de zaktrainingen echt de moeite waard. Ben je meer van rust en ontspanning? Doe dan eens mee aan de core & stretch les. Ook bieden we groepslessen speciaal voor alleen mannen (Men Strength) of vrouwen (Woman Shape), zodat we nog beter kunnen focussen op ieder zijn doel. Er is nog veel te ontdekken in de Boutique gym, maar als klap op de vuurpijl is er natuurlijk de HITBOX. Deze unieke les in een ruimte die je het idee geeft dat je in een discotheek staat is intensief, effectief, en een echt feestje (jazeker, ook voor je lichaam). Wat maakt deze lessen allemaal nog beter? Je doet het samen. Door groepslessen te volgen en samen met anderen de les te beleven geef je net dat kleine beetje extra waardoor je je grenzen echt gaat opzoeken en het beste uit jezelf naar boven haalt.

En als dat nog geen motivatie genoeg is, biedt de Boutique Gym een ongekend niveau van luxe in een sportschool aan; koude mint handdoekjes na de les om je even op te frissen, luxe kleedkamers die meer voelen als een lounge, en natuurlijk de bijbehorende bar waar je kunt genieten van gezonde hapjes en drankjes na je les!

De keuze is zo snel gemaakt, toch?!