SWEAT, HURT, GROW!

Tijdens deze workout werk je zowel aan je techniekkracht en (kracht)uithoudingsvermogen. Deze training is net even anders dan anders, omdat er net even wat meer aandacht wordt besteed aan techniek, zodat je op de juiste manier bepaalde bewegingen uitvoert.

Elke training is anders; er kan zowel op tijd worden gewerkt als op herhalingen, maar ook wordt er regelmatig de tijd genomen om even stil te staan bij je techniek. Als afsluiter wordt er gewerkt met verschillende trainingsvormen; denk aan Every Minute On The Minute (EMOM), As Many Rounds As Possible (AMRAP) en andere varianten, waarbij je afwisselt tussen korte periodes van maximale inspanning en rust. De trainer loopt tijdens deze les veel rond, zodat jij optimaal presteert door middel van de juiste begeleiding!

Meet Gabriel

Gabriel is al jaren gek op sport, en het liefst zo competitief en uitdagend mogelijk! Van bootcamps tot obstacle runs en EK/WK wedstrijden; niets is haar te gek! Ze houdt ervan om haar grenzen op te zoeken, zowel fysiek als mentaal. Where the mind goes, the body will follow! Sinds 2021 heeft ze een nieuwe passie gevonden: HYROX. Tijdens afgelopen HYROX editie in Amsterdam heeft ze de 3e plek kunnen bemachtigen in de single en in Duitsland liep ze een 5e plek in de mixed doubles!

HYROX

Nieuwsgierig geworden naar HYROX? HYROX is een wereldwijde fitnessrace voor iedereen. Deelnemers van over de hele wereld strijden in exact hetzelfde format. De race begint met een run van 1km, gevolgd door 1 functionele beweging. Dit doe je 8 keer. Je legt dus in totaal 8km af en doet 8 verschillende oefeningen. Het vindt plaats in grote overdekte locaties, waardoor een unieke stadionachtige sfeer ontstaat voor alle deelnemers. Wil je eens mee doen? Je kunt alleen, samen of in estafette vorm deelnemen, en inschrijven kun je met KORTING via de code van ambassadeur Gabrièl; GABRIEL_HYROX_10  

Lees MEER over HYROX op de website

TRAINEN VOOR HYROX MAASTRICHT

Wil jij meedoen met HYROX Maastricht op 21 januari 2023? Kom dan zeker meedoen met de trainingen van Gabriel! Zij kan je als geen ander klaarstomen voor HYROX. Meer info over HYROX Maastricht vind je op de website.

Elke dinsdag BG-WOD om 18:00
Elke vrijdag BG-WOD om 18:00

Koop nu je losse les, rittenkaart of sluit een abonnement af!